Fotopapper

Vi säljer fotopapper i fyra olika prisklasser och i vardera två olika storlekar. Storlekarna är väl ingenting att diskutera, men kvalitén? Hur ska man tänka?

Priserna varierar med vikten på fotopappret (gram per kvadratmeter). Ju tyngre papper destå bättre kvalitet. Ska du använda dina fotografier exempelvis till en tavla behöver du välja en av de bättre kvalitet, gold eller diamond. Ska du ha bilderna i ett fotoalbum fungerar ofta bronze eller silver bra!

Fotopapper online

Vi tycker du ska köpa fotopapper online. Frakten är inte dyr och du kommer spara mycket pengar. Vi har fotopapper till skrivare som Epson, Canon, Brother, HP och Lexmark. Billiga fotopapper! Agfa erbjuder dig att skriva ut fotografier av olika kvalitet och vikt och våra lösningar har definitivt den högsta kvaliteten på marknaden.

Utskrifter av digitala bilder och fotografier

Köper du Diamond får du ett papper med extra hög kvalitet för dig som håller på med professionella fotoutskrifter av digitala bilder. Du som vet vad du vad vill ha och känner att dina bilder och fotografier kräver det bästa, då ska du köpa fotopapper Diamond. Behöver du papper för utskrifter mer till vardags; t.ex skriva ut för att visa för vänner; räcker det med att skriva ut dina fotografier på silver och bronze fotopapper, som är mer budgetanpassade fotopapper. Du får välja mellan storlekarna A4 och 10x15cm.

Agfa har bra lösningar

Agfa är ett globalt företag med lösningar som förenklar ditt jobb och gör dig mer produktiv. Vare sig du har ett stort företag eller ett litet. Agfa erbjuder fotopapper, bläckpatroner och andra tjänster som hjälper dig att spara tid och bli mer produktiv.